Erfal horren

Erfal horren

De grootste horren specialist uit Duitsland.

Insecten- of vliegenhorren zijn nuttige aluminium profiel horelementen, die voor een balkon-, terras-, of ingangsdeur worden gemonteerd, om het binnenkomen van insecten in de ruimte te voorkomen. Horren zijn gemaakt van speciale, fijnmazige stoffen die inderdaad insecten buiten houden, maar desondanks laten ze veel licht en lucht door. In tegenstelling tot eenvoudige zelfklevende vliegenhorren, worden insectenhorren door Erfal gemaakt van hoogwaardige aluminium omlijstingen in combinatie met onverslijtbare functionele weefsels. Deze worden op de millimeter nauwkeurig op de maat van de nis afgestemd en gemonteerd, maar kunnen gemakkelijk worden geopend, ingerold of opgehangen, indien nodig.

Excellente afwerking! De Horren van Erfal zien er goed uit, sluiten mooi aan en zijn solide.

Productgroepen

De horren van Erfal ingedeeld in productgroepen, klik op de fotos voor meer informatie.

Bijzondere vormen

Erfal raamhorren

Rolhorren

Erfal Raamhorren

Draairaam hor

Erfal Raamhorren

Dakraam horren

Erfal dakraam horren

Combi

Erfal dakraam horren

Hordeuren Erfal

Hordeuren voor elke siuatie

Vragen over Erfal Horren

Naast de acht standaard kleuren voor Erfal raamhorren en 2 kleuren voor elektrisch bedienbare rolhorren zijn alle horren van Erfal op aanvraag verkrijgbaar in speciale RAL kleuren. Ook zijn NCS kleuren, anodiseren en speciale lakken mogelijk.  

Erfal heeft 10 verschillende gaassoorten met veel verschillende eigenschappen. 

Poltec® weefsel voor horren is uitermate geschikt om pollen te weren en meer lucht, ventilatie in huis te hebben. 

Poltec® horrengaas valt onder het ECARF waarmerk houdt pollen buiten en fungeert gelijk als horrengaas, insektenwering. Toch is de luchtdoorlatendheid 300% hoger dan bij vergelijkbare pollenwerende stoffen. 

De levertijd van Erfal maatwerk horren is afhankelijk van de moeilijkheid van de hor. Gemiddeld is de levertijd circa 3 tot 4 weken. Bij elektrisch bedienbare horren en bij speciale kleuren kan deze levertijd oplopen tot circa 6 weken. 

Wij sturen u graag meet en montage informatie voor Erfal horren. Ook is het mogelijk om een foto of meerdere fotos van de situatie te maien naar erfal@info-horren.nl dan kunnen we u verdere instructies op uw situatie afgestemd geven. 

U kunt in ons download center ook meet- en montage instructies vinden voor Erfal horren. 

Erfal heeft elektrisch bedienbare rolhorren welke met diverse motoren uitgevoerd kunnen worden.

 

Hier vindt u antwoorden op vragen of pollenwering, horrengaas en verdere informatie over Erfal horren. 

Elektrosmog weefsel voor Erfal horren. Elektromagnetische straling beinvloed steeds meer ons welzijn, ons slaapritme en dus onze gezondheid. Het E-smog weefsel beschermt goed, ook bij geopende ramen. 

Frisse lucht komt binnen, hoogfrequente elektromagnetische velden en insekten worden geweert en blijven buiten.

 

Zonwerend Glasvezel weefsel is beschikbaar in Erfal Horren. Het zonwerende weefsel wordt aanbevolen op computer werkplekkten op zolders op plekken waar het praktisch is om zonwering en horren in 1 product te combineren. 

Contact

Phone: + 31 (0)85 - 0606875
Email: Erfal@info-horren.nl
Zuid- Holland
kantoor dagelijks 9.00 tot 17.00 uur

7 x 24 uur website