Horren

Alle informatie over Horren door Info-horren.

Er zijn veel mogelijkheden met horren. Kopen op internet, zelf maken, kopen bij een bouwmarkt Of zoals steeds meer mensen besluiten. Starten met goede informatie, van de verschillende mogelijkheden. Vaak is goedkoop duurkoop en dat is jammer met horren, want muggen zijn er steeds meer en de nachtrust is altijd belangrijk.

Info-Horren biedt u een overzicht van de verschillende merken horren. De merken welke in de Benelux verkrijgbaar zijn worden in een duidelijk overzicht gepresenteerd. 

Info-horren geeft een goed overzicht van de verschillende soorten horren welke in de Benelux verkrijgbaar zijn. 

En last but not least krijgt u een overzicht van de bedrijven, specialisten waar deze horren verkrijgbaar zijn. 

 

Veel plezier op onze website

 

team info-horren 

Veel goede informatie op de site van info-horren. Snel kregen we contact met een adviseur. Alles wat we wilde weten over horren.
We wonen in Schiedam, het contact met de montageservice was prima!

informatie over horren

In de Benelux zijn alle soorten horren en merken verkrijgbaar. Info-horren informeert u graag over de vele opties, voor- en nadelen van horren. 

Inzet horren

in Schiedam

Hordeuren

in Schiedam

Rolhorren

In Schiedam

Vragen over horren in Schiedam

Horren, insectenwerende schermen die in ramen en deuren worden geplaatst, bieden verschillende voordelen, vooral in gebieden waar insectenplagen zoals muggen en vliegen veel voorkomen. Hier zijn enkele voordelen van horren:

  1. Insectenwering: Het belangrijkste voordeel van horren is natuurlijk het voorkomen van insecten in je huis. Ze houden muggen, vliegen, wespen en andere belangrijke insecten buiten, waardoor je binnenshuis kunt genieten van een comfortabele en insectenvrije omgeving.

  2. Gezondheid: Horren helpen bij het verminderen van de defecte aan insecten ziekten kunnen overdragen, zoals malaria, dengue, Zika en andere door besmettelijke ziekten. Dit is vooral belangrijk in gebieden waar deze ziekten wijdverbreid zijn.

  3. Luchtcirculatie: Horren biedt een uitstekende mogelijkheid om frisse lucht en natuurlijk licht in huis te laten zonder dat je zorgen maakt over insecten die binnenkomen. Hierdoor kun je je huis goed ventileren zonder de nadelen van schadelijke insecten.

  4. Milieuvriendelijk: het gebruik van horren kan het gebruik van chemische insectenwerende middelen verminderen, wat op zijn beurt de impact op het milieu vermindert. Dit kan helpen om de duurzame ecologische balans in je leefomgeving te behouden.

  5. Comfort: Door horren te gebruiken, kun je ramen en deuren open houden zonder je zorgen te maken over insecten die naar binnen vliegen. Dit is vooral handig tijdens warme zomermaanden, wanneer frisse lucht de woning kan koelen.

  6. Energiebesparing: Horren kunnen helpen om natuurlijke ventilatie mogelijk te maken, waardoor je mogelijk het gebruik van airconditioning kunt verminderen. Dit kan leiden tot energiebesparing en lagere energiekosten.

  7. Bescherming van interieur: Horren kunnen ook helpen bij het beschermen van je interieur, zoals meubels en stoffering, tegen mogelijke schade door insecten zoals motten.

  8. Huisdieren: Als je huisdieren hebt, kunnen horren voorkomen dat vliegen en andere insecten hen lastigvallen. Dit draagt ​​bij aan het welzijn van je huisdieren.

Kortom, horren bieden verschillende voordelen op het gebied van gezondheid, comfort, milieu en energiebesparing. Ze zijn een effectieve en praktische manier om insecten buiten te houden terwijl je toch van een aangename woonomgeving kunt genieten.

 
 
 

In Nederland zijn zeer veel verschillende merken horren verkrijgbaar. Van oudsher zijn de bekende merken: Luxaflex, Hamstra, Bruynzeel en Hamstra, welke voornamelijke werden aangeboden via woninginrichters en zonweringspecialisten.

Unilux, Multisol, ABZ raamdecoratie, Keje, Horrex zijn de laatste jaren ook zeer actief op de Nederlandse markt. 

Vanuit Duitsland, Italie, Spanje en België zijn merken als  MHZ, WAREMA en Erfal verkrijgbaar. 

In horren zijn alle kleuren verkrijgbaar. De meest toegepaste horren zijn tegenwoordig van aluminium. Aluminium kan worden gekleurd (moffelen), waardoor het aluminium een kleur krijgt. Deze kleuren worden meestal aangegeven in RAL kleuren. 

De meeste soorten en merken zijn in standaard kleuren verkrijgbaar. Zoals wit (RAL 9010), roomwit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016), zwart (RAL 9005).

Naast de standaard kleuren kunnen de meeste horren in een andere RAL kleur worden gemoffeld tegen een geringe meerprijs. 

bekijk hier ons kleuren schema

Behalve de twee soorten pollenwerend horrengaas hebben we nog een viertal andere soorten. Zoals het supersterke Petscreen. Dat is horrengaas dat wel zeven keer sterker is dan gewoon horrengaas en daarmee heel geschikt voor huishoudens met honden of katten. Dit horrengaas is namelijk zo sterk dat het zelfs bestand is tegen de scherpe nagels van deze huisdieren. Ook is er extra transparant horrengaas dat meer licht en ventilatie doorlaat. En natuurlijk hebben we gewoon horrengaas in grijs en zwart. Je ziet het, er is bij ons genoeg keus in horrengaas!

Bekijk alle soorten horrengaas. 

Jazeker, vooral als je voor het speciaal Pollengaa, Poll-Tex® gaas gaat. Dit gaas houdt pollen en andere vervuilende deeltjes tegen, waardoor je binnen opgelucht adem kan halen. Meer informatie?

Info Poll-Tex®

In een kunststof kozijn boor je natuurlijk liever niet. Toch kun je ook met kunststof kozijnen voor horren gaan. Je hebt namelijk ook horren die in het kozijn geklikt kunnen worden, zonder dat er maar een schroef of plug aan te pas komt.

De meeste horren kunnen buiten toegepast worden. Het aluminium frame en het gaas zijn bestendig tegen weersinvloeden. 

Vraag het de specialist

Alle horren worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium voorzien van kunststof onderdelen. Het materiaal is hierdoor weerbestendig.

Er zijn nog steeds houten maatwerk horren verkrijgbaar. 

Als u wenst dat uw huisdier zelfstandig naar binnen en naar buiten kan is een vaste hordeur met een kattenluik of hondenluik een passende oplossing. Ook kan van de vaste hordeur een pendeldeur gemaakt worden zodat de hond of kat zelf de deur kan open duwen. Vaste hordeuren en raamhorren kunnen ook voorzien worden van petscreen horgaas / huisdierbestendig gaas. Dit is extra sterk gaas dat niet kapot gaat door de nagels van uw hond of kat.
Wist u dat er ook honden en katten zijn  die netjes wachten totdat de plisséhordeur voor hun wordt open gedaan?Inhoud wissel

Woont u in de Benelux en heeft u vragen over horren? Info – Horren heeft veel ervaring in de verkoop en installatie van horren in de Benelux. 

Graag helpen we u met vragen over horren.

Merken?

Welke merken horren zijn verkrijgbaar?

Erfal horren

Duitse producent van horren

UNILUX horren

Nederlands fabrikaat

MHZ horren

Duits fabrikaat

Luxaflex horren

By Hunter Douglas

wilt u een vrijblijvend advies?

Laat uw gegevens achter en u ontvangt een vrijblijvend advies of witbook horren. Aangeboden door ons team van specialisten.

You can navigate through our menu or use this search bar:

Search

Referenties horren in Schiedam

Horren Vlaardingen Oost, inzethor, plissehordeur

VLAARDINGEN OOST

Rotterdamseweg, Hogendorplaan in de Oostwijk van Vlaardingen, inzethorren, plisse hordeuren.

VLAARDINGEN HOLY

Renovatie project de Toekomst, via Zonwering Westland horren op maat en in speciale kleur van de kozijnen.

VLAARDINGEN WEST

luxe appartementen in Westwijk Vlaardingen, levering, montage van inzethorren en plisse hordeuren van UNILUX

PRIJSAANVRAGEN

Vraag een offerte voor de plissé hordeur van UNILUX

MEER INFORMATIE

Vraag een meer informatie over de plissé hordeur van UNILUX

BESTELLEN

Bestel uw plissé hordeur van UNILUX TYPE PLISSEFIT EASY
Rolhor Super+ van UNILUX, rolhorren op info-horren.nl
UNILUX inzet hor geschikt voor draaikiepramen

Meer veelgestelde vragen over horren

Vragen Bruynzeel

Veelgestelde vragen over horren door Bruynzeel

horren van Unilux

Vragen UNILUX

Veelgestelde vragen over horren door Unilux

Vragen KEJE

Veelgestelde vragen over horren door KeJe

Vragen WAREMA

Veelgestelde vragen over horren door WAREMA