ROLHOR — Alle rolhorren

Een rolhor is een zeer gebruiksvriendelijke hor. Het gaas rolt op in een bak aan de bovenzijde en aan de zijkanten zitten geleiders. Het horrengaas loopt op een neer door de geleiders. Sommige rolhorren, zoals de rolhor Zenit en de rolhor Super+ hebben geleiders waarin het gaas vastzit en de door daardoor ook windvast is.

ROLHOR

Bekijk hier alle rolhorren in 1 overzicht
Rolhor Super+ van UNILUX, rolhorren op info-horren.nl

ROLHOR SUPER+

UNILUX

ROLHOR E1

Erfal

Bruynzeel rolhor S 500, rolhorren, info-horren.nl

ROLHOR s 500

Bruynzeel

Showcasing 5 Projects

ROLHOR ZENIT - KEJE

De Rolhor Zenit is een traditionele rolhor, zoals bij iedereen bekend. Dit product is uitermate geschikt voor een houten raam, waarbij het draai gedeelte naar buiten toe open gaat. Indien het raam is voorzien van een uitzetijzer wat voor het kozijn steekt bij open van het raam, dient deze vervangen te worden door een telescoop uitzetter.

Rolhor Super+

Een rolhor is een passende oplossing voor allerlei soorten ramen. De cassette, geleiders en onderlat zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de hor zowel binnen als buiten te gebruiken is. Je kiest zelf je kleur, waarbij wit, gebroken wit, antraciet en aluminium de opties zijn. De geleiders en onderlat zijn voorzien van een dubbele borstelafdichting, waardoor de hor het kozijn perfect afsluit.

Partners van Info-Horren. Advies, Inmeten en monteren. ..